REUNIUNI & EVENIMENTE

Săli de Conferinţe

Apollonia are o vastă experienţă în organizarea de evenimente, care în toate ocaziile duce la rezultate excelente pentru oaspeţii noştri cu interese comune, care se întâlnescpentru a schimba cele mai moderne idei.

O conferință, un eveniment, o reuniune, o prezentare a unui produs, au devenit un instrument de comunicare foarte eficient pentru a prezenta serviciile unei companii și firme de servicii profesionale.

Suntem specializaţi în organizarea integrală a oricărui tip de eveniment şi vă aşteptăm să sărbătoriţi o conferinţă specială, cu rezultate foarte bune, în una dintre cele patru săli:

Sala de

Conferinţe 1

140 metri pătraţi

Sala principală poate găzdui 100 persoane. Este un spațiu perfect pentru prezentări de produse, proiecții, conferințe, prelegeri, piese de teatru, etc.


Citiţi mai mult

http://www.hotelapollonia.ro/wp-content/uploads/2016/02/SalaApollonia005.jpg
http://www.hotelapollonia.ro/wp-content/uploads/2016/02/SalaApollonia001.jpg
Închisă pentru renovări

Sala de

Conferinţe 2

50 metri pătraţi

Sala poate găzdui 40 de persoane, dispoziția sa o face ideală pentru formare, prezentări comerciale, etc. (Aceasta este în prezent închisă pentru renovări).


Citiţi mai mult


Sala de

Conferinţe 3

35 metri pătraţi

O sală cu capacitate de 25 de persoane, gândită pentru team building, prezentări în grupuri mici, formare, etc. (Acesta este în prezent închisă pentru renovări).


Citiţi mai mult

http://www.hotelapollonia.ro/wp-content/uploads/2016/02/SalaApollonia007.jpg
Închisă pentru renovări
http://www.hotelapollonia.ro/wp-content/uploads/2016/02/SalaApollonia010.png
Închisă pentru renovări

Sala de

Conferinţe 4

35 metri pătraţi

Cu o capacitate pentru 25 de persoane este potrivită pentru întâlniri interne, instruire pentru grupuri mici, recrutare etc. (Aceasta este în prezent închisă pentru renovări).


Citiţi mai mult

Camerele sunt dotate cu proiectoare video, televizoare, internet prin Wi-Fi, baie proprie și toate facilitățile de care aveți nevoie.

Contactați-ne:

Echipa noastră de experți vă garantează maximă flexibilitate, adaptabilitate și servicii personalizate.